FRI FRAGT V/KØB OVER 799,-

1-3 DAGES LEVERING I HELE LANDET

DANSK FORHANDLER

Filtrering

Indendørs

Viser 1–40 af 42 resultater

Viser 1–40 af 42 resultater

Indendørs maling

Vi omgiver os med rigtig mange malede flader i vores bolig. Vi maler nemlig gerne både vægge, lofter og gulv og også gerne vores møbler. Det kræver et bredt udvalg af indendørs maling, som er specielt tilpasset forskellige opgaver. Hos Propaint finder du de forskellige typer indendørs maling, som du har brug for, når du istandsætter eller fornyer i boligen.

Hos os finder du det hele et sted. Det betyder, at du både kan finde malingen til vægge og loft her. Men også malingen til døre, vinduer og paneler. Selv den specielle varmeresistente radiatormaling har vi og så har vi en lang række special maling som du kan anvende til projekter rundt om i boligen. Vi har vandspærrende vådrumsmaling, vi har flere forskellige grundere og spærrende maling til nikotin skjolder og fugt plamager.

Når du handler din maling hos os, så er du samtidig sikker på at få maling i en professionel kvalitet. Kvalitetsmaling betyder både, at malingen er mere pigmentholdig. Der er altså mere farvestof i. Det får malingen til at strække længere, da du ikke behøver male mange gange. Det betyder samtidig, at malingen har en konsistens, som er lækker at male med. Den skal være flydende, men ikke så flydende, at den let drypper eller sprøjter når du ruller eller pensler den på. 

Husk at vi hos Proshop også har alt i pensler, ruller og afdækningsplast og pap.

Indendørs maling skaber stemning og liv i din bolig

Du tænker muligvis ikke over det i det daglige, men du omgiver dig faktisk med malede overflader næsten overalt i din bolig. Farver er nemlig med til at skabe stemning og afspejle, hvem du er. Fordi vi maler så mange forskellige overflader i vores boliger, så betyder det også, at det stiller mange krav til malingen. Malingen skal jo passe til den overflade, der skal males og den skal samtidig passe de krav, der er til slid og andre forhold som vådrum.

Hos Propaint har vi maling til både loft, vægge, gulv, vinduer og døre og også til dine møbler hvis du får lyst til at ændre udtryk på dem.

Propaint loftmaling

Når du skal vælge den bedste loftsmaling, så skal du vælge en maling, der spreder lyset godt i rummet. De fleste vælger at male loftet lyst, da det giver en større rumfølelse. Du kan dog også vælge at give loftet en mørkere farve, hvis du gerne vil give rummet en hyggelig og huleagtig stemning.

Når du vælger loftsmaling, behøver du ikke at gå efter et højere glanstal end 3 – 5. Dit loft er jo ikke udsat for fedtede fingre eller lignende. Det lave glanstal gør samtidig, at malingen er helt mat – hvilket vi generelt foretrækker, når det kommer til loftsmaling.

Hos Propaint har vi loftsmaling i en lækker kvalitet, der både er veldækkende, men også dejlig at arbejde med da den ikke løber og sprøjter, som meget tynd maling har en tendens til.

Propaint vægmaling

Når du maler dine vægge, så kan du rigtig slå dig løs med farver. Indendørs vægmaling findes i utrolig mange forskellige farvenuancer, strukturer og malingstyper. De fleste vælger dog en plastvægmaling, når de maler boligen. En plastmaling eller akrylmaling som den også kaldes, er en vandbaseret maling, der er utrolig let at arbejde med. Den er let at påføre væggen, fordi den har en god konsistens og den har samtidig et højt pigmentindhold, hvilket sparer dig for at skulle male den samme væg mange gange, før det dækker.

Når du køber vægmaling, så vælg glanstal ud fra hvilket rum du skal male. Glanstallet i malingen er en indikation for, hvor stor en procentdel af malingen, der består af lak. Jo højere glanstal jo mere holdbar er malingen og jo mere skinnende er den.

Hos Propaint er vores vægmaling i en professionel kvalitet der giver et professionelt resultat.

Propaint indendørs gulvmaling

Det er ikke kun din vægge og møbler, du kan give nyt liv med indendørs maling. Hvis dit gulv er træt og slidt, så er der stor sandsynlighed for, at du vil kunne redde det ved at male det. 

Et gammelt trægulv kan få et helt nyt liv, hvis du maler det. Har gulvet skader kan du let reparere det med en træ polyfilla uden at tænke på, om reparationen kan ses. Du skal jo alligevel male over. De mest populære farver i gulvmaling i øjeblikket er cremefarvet, gråt og sort. Gulvmaling kan dog tones i lige præcis den farve, du ønsker.

Du kan male på de fleste gulvoverflader, hvis bare du vælger den rette maling. Hos Propaint har vi et stort udvalg af gulvmaling til for eksempel trægulve og betongulve.

Propaint epoxymaling

Epoxy er en ultra holdbar maling som i dag ofte ses i moderne boliger, men indtil for nylig var forbeholdt industrien. Så holdbart er gulvet nemlig, at det næsten er umuligt at slide. Epoxymaling er perfekt til betonunderlag og den kan blandes i lige den farve, du gerne vil have.

Propaint træolier

Hvis du gerne vil bibeholde trægulvet, så du stadig kan ane åretegningerne, så har du flere muligheder.

Hvis du gerne vil holde dit gulv så naturligt som muligt, så kan du give det en oliebehandling. Vi har både transparente og tonede gulvolier. Vi har også lud, som du kan bruge, hvis du ønsker at hvidskure eller hvidte dit gulv – eller loft, paneler mm

Det er ikke kun din trægulve, der har godt af en oliebehandling. Derfor har vi også et bredt udvalg af træpleje produkter, som du kan bruge til pleje af træbordplader, ædeltræsmøbler mm.

Propaint jern og metal maling

Vi har langtidsholdbar jern og metal maling, som sørger for, at du får et resultat med en smuk og ensartet overflade. Vores professionelle maling er nemlig ikke kun godt pigmenterede er også behagelige at male med.

Skal du male en radiator så anbefaler vi, at du vælger en decideret radiatormaling, der er udviklet til at holde til store temperatursvingninger. Radiatormalingen finder du selvfølgelig også hos os. Det kan være en udfordring at male en radiator, hvis du ikke har den rette pensel. Husk derfor at købe en vinklet radiatorpensel med, når du foretager dit køb.

Propaint vådrumsmaling

Hos Propaint ved vi, hvor mange krav der stilles til en vådrumsmaling. En vådrumsmaling skal sikre, at der ikke kommer fugt i dine vægge i badeværelset. Det er et krævende job og derfor bør du også vælge en vådrumsmaling i en god kvalitet. Og det er lige præcis det, du finder her hos os.

Forny din bolig med indendørs maling

Fra tid til anden kan vi alle have lyst til fornyelse. Vi drømmer måske alle om bare, at kunne skifte alt inventar ud og starte forfra, men det er det de færreste, der har råd til. Og det ville også blive vældig upersonligt, hvis vi kun omgav os med helt nye ting. Har du lyst til forandring i boligen, så tænk i stedet på hvor mange markante ændringer, du kan lave med en god indendørs maling.

Du kan starte med at finde en ny farve til væggene. Måske skal du endda vælge at lave en fokus væg i en anden farvenuance eller måske med et spændende tapet design. Når væggene er malet, vil du allerede se og mærke en stor forskel i den stemning, der er i rummet. 

Synes du ikke fornyelsen er gennemgribende nok så kan du begynde at kigge på dine møbler. Træmøbler kan jo males og måske har du møbler i træ som du synes kunne trænge til en make over. Kast dig ud i det. Det er ikke spor svært. Læs mere om hvordan du maler dine møbler under træmaling.

Du kan både male tidligere malet træ og helt ubehandlet træ. Maler du ubehandlet træ, så er det særlig vigtigt, at du husker at starte med en spærrende grunder. Ellers risikere du nemlig at knasterne træder gennem malingen. En grunder er altid en god idé – også hvis du vil lave et farveskift. I sidste ende så spare en god grunder dig for mange penge i den noget dyrere træmaling.

Du er i gode hænder hos os

Når du handler hos os, så får du mulighed for at købe den samme kvalitets produkter, som den professionelle maler har adgang til. Det er altså slut med at skulle male mange gange med en dårlig byggemarkeds maling, når du for næsten de samme penge hos os, kan få højpigmenteret maling, der giver en formidabel dækkeevne og som samtidig har en konsistens, som gør den behagelig at arbejde med. 

Lige meget hvilken malingstype du vælger i vores sortiment, så ved du, at du er i trygge hænder.

Husk at afdækning er vigtig, når du maler. Selv en professionel maler dækker af. Vi har alt hvad du skal bruge for at dække ordentlig af, inden du maler. Vi har blandt andet;

  • Afdækningsplast
  • Afdækningspap
  • Gulvpap
  • Malerdug
  • Afdækningstape

og selvfølgelig alt hvad du har brug for at pensler, malerruller, malerspande, teleskopstænger mm.

Har du nogle spørgsmål til vores produkter, så er du hjertens velkommen til at kontakte vores kundeservice, der står parate til at hjælpe dig med vejledning og råd.