FRI FRAGT V/KØB OVER 799,-

1-3 DAGES LEVERING I HELE LANDET

DANSK FORHANDLER

Filtrering

Spartelmasse

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

Spartelmasse

Hos Propaint ved vi, hvor vigtigt god forberedelse er. Derfor fører vi også et stort udvalg af spartelmasse, som du kan bruge, når du skal have udbedret mindre skader eller ujævnheder i din bolig. 

Med spartelmasse kan du udviske gamle skader i træværk og du kan fjerne huller fra søm og skruer i dine vægge. Du kan også bruge spartelmasse, der er selvnivellerende som underlag for fliser og klinker og du kan bruge spartelmasse til at fjerne ujævnheder i dine vægge og loft før maling. 

Læs med videre om nogle af de mange forskellige typer spartelmasse, som vi forhandler.

Letvægtsfiller

Letvægtsfiller er den spartelmasse, som de fleste kommer i kontakt med. Det er nemlig letvægtsspartelmasse, som vi bruger, når vi skal reparere væggen for huller fra søm og skruer. 

Letvægtsspartelmasse har den fordel, at den har en hurtig tørretid. Du kan altså lappe din væg og være parat til at slibe efter inden maling indenfor få timer. 

Letvægtsfiller fås både som færdigblandet produkt i en plastspand, der lukker helt tæt for lang holdbarhed eller som pulver, du selv blander. Fordelen ved det færdigblandede produkt er dog, at du altid er sikker på at få den optimale blanding

Rullespartelmasse

Rullespartel er en spartelmasse, der er sammensat, så den er perfekt at påføre med en malerrulle. Rullespartelmasse bruges oftest til at lave en flot finish inden overfladen males. 

Rullespartel er perfekt til både vægge og loft og kan fjerne ujævnheder i væggen, så væv eller filt ikke kan anes igennem. 

Rullespartel er særlig velegnet til større overflader, da påføringsmetoden er tidssparende og giver et resultat. der kun kræver let slibning inden maling. 

Rullespartelmasse er færdigblandet og klar til brug. Det kommer i praktiske rullespande, så du kan arbejde direkte fra rullespartelmasse spanden.

Træspartelmasse

Træspartel er som navnet indikere en spartelmasse, som kan anvendes til træ. Du kan bruge den til at fylde revner mellem brædder eller revner i gammelt træværk. 

En træspartelmasse kan du bruge både indendørs og udendørs. Den kan dog ikke påføres udendørs i perioder med temperaturer under 10 grader. 

Træspartelmasse er som oftest enten hvid eller grå. Det kræver derfor, at du maler dit træværk bagefter for at skjule reparationerne / fyldningerne.

Hvis du har beskadiget træ, som du gerne vil reparere men stadig have stående i råt træ, så findes der “kunstig træ” spartelmasse produkter, som er en slags plastisk træ. De fås i farvesammensætninger i blandt andet eg, teak, lærk mm. De er rigtig gode til at lave reparationer i for eksempel trægulve eller revner og skader i møbler.

Træspartel findes både i patroner til fugepistol og  i praktisk spande til påførsel med spartel

Vådrumsspartelmasse

Vådrumsspartel er en spartelmasse specielt udviklet til det fugtige miljø på badeværelset. Badeværelses kræver nemlig ekstra af de produkter, du anvender der. Det gælder vådrumsmaling men også vådrumsspartel. 

Har du sat glasfilt op på dit badeværelse, så skal du bruge en vådrumsspartelmasse for at få en helt jævn overflade, hvor man ikke kan ane glasfilten igennem.  

Vådrumsspartelmasse kommer i praktisk spande som færdigrørt produkt. Klar til brug.

Gulvspartelmasse

Gulvspartel er en spartelmasse, der er selvnivellerende. Det betyder, at den har en konsistens, hvor den selv flyder ud og fordeler sig jævnt på gulvet. 

Gulvspartelmasse er derfor særdeles velegnet til at rette et skævt eller ujævnt betongulv op. Man bruger ofte en gulvspartelmasse som et underlag, når der skal lægges klinker eller fliser.

Gulvspartelmasse fås i sække med pulver, som du selv blander op i vand til det får en helt jævn konsistens uden klumper.

Overhold tørretiden for det bedste resultat

Hos Propaint opfordre vi til at du udviser tålmodighed og overholder tørretiden på produktet. På den måde sikrer du dig nemlig det bedst og mest holdbare resultat. Arbejder du i spartelmasse, der ikke er gennemtørt, så risikere du at få ekstra meget slibearbejde.

Tørretiden på spartelmasse afhænger af hvilket produkt, du anvender. Men du vil altid kunne finde tørretiden tydeligt oplyst på produktet. 

Når vi taler spartelmasse, så har mængden af spartel du bruger, stor betydning for tørretiden. 

Lapper du huller fra søm og skruer i væggen vil tørretiden oftest være på under en time. Spartler du til gengæld med rullespartel eller gipsspartel så anbefaler vi, at du lader det tørre natten over, inden du begynder at slibe.