FRI FRAGT V/KØB OVER 799,-

1-3 DAGES LEVERING I HELE LANDET

DANSK FORHANDLER

Grundig afdækning er første skridt til et godt resultat

Vi danskere elsker at indrette os personligt, både indendørs og udendørs i vores boliger.

Nogen vælger professionelle malere, men de fleste har ikke noget imod at svinge pensel og malerrulle selv. 

Med den kvalitet maling der er på markedet i dag, er det heller ikke noget problem selv at male sig til et godt resultat. HVIS man husker en god afdækning. 

Din maling og dit farvevalg kan sidde nok så meget i skabet, hvis slutresultatet er sjusket. Det er for eksempel de færreste, der med en pensel kan lave helt skarpe linjer uden fejl. 

Men en god malertape vil kunne sikre dig perfektion hver gang. At skulle rense maling af gulv og møbler eller dine vinduer er tidskrævende og du kan aldrig være sikker på resultatet. 

Men med en god afdækning, så kan du koncentrere dig om at male. Og du kan være sikker på et flot resultat uden ekstraarbejde med at rense maler dryp af alle steder.

Propaint har alt i afdækning og tape

Hos Propaint ved vi, hvor vigtigt det er med afdækning for at opnå et godt resultat. Derfor forhandler vi også alt, hvad du har brug for til at lave en grundig afdækning, inden du går i gang med at male. 

Det afdækningsmateriale som du finder i vores sortiment er i en kraftig kvalitet, så din afdækning er sikker. 

Du bør dog altid vælge den rigtige slags afdækning og hvilke det er, kommer vi ind på i vores gennemgang af de forskellige afdæknings muligheder, som du har.

Afdækningstape / malertape

Malertape findes i forskellige bredder, så du kan finde en taperulle der passer til enhver opgave. 

Malertapen er konstrueret, så den har en god hæfteevne, men samtidig er det en tape, der er let at fjerne igen uden, at den efterlader limspor, der er svære at fjerne.

Afdækningstape er perfekt, når du gerne vil have en skarp kant. Det kan være, når du maler striber på væggen eller når du maler vinduer. 

Men afdækningstape eller malertape er også perfekt til at dække stikkontakter og fodlister af, så du let kan male helt op til dem uden at ramme.

Afdækningspap

Afdækningspap køber du i ruller. Afdækningspap er ubleget pap, der er perfekt til afdækning af gulve og andre plane overflader. 

Når du skal beskytte dine gulve, er det nemlig ikke anbefalelsesværdigt at benytte plastik afdækning, da denne kan blive super glat, hvis du spilder maling. På afdækningspap vil malingen i stedet bare tørre ind. 

Afdækningspap er let at rulle ud over gulvet og sætte fast med en afdækningstape. De lige kanter gør det let at komme helt ud i hjørnerne, så du ikke behøver at bekymre dig om dine gulve, mens du maler.

Afdækningsplast

Afdækningsplast kan du både få i ruller, ligesom du kan med afdækningspap, men du kan også købe det i mindre pakker, hvor afdæknings plastikken er foldet sammen. 

Afdækningsplast er perfekt til afdækning af møbler og billeder, så de ikke bliver udsat for malersprøjt. Du kan let sætte afdækningsplasten fast med malertape.

Afdækningsplast på ruller er lette at rulle ud og overskydende afdækningsplast er let at opbevare. 

Afdækningsplast der kommer lagt sammen i små poser fylder meget mindre, når de skal opbevares. Du kan også købe en mindre størrelse afdækningsplast, når du køber det på denne måde.

Afdækningsmåtte

Afdækningsmåtter er perfekte til dig, der er i gang med en større renovering. Afdækningsmåtterne kan nemlig let genbruges. 

De er super anvendelige som gulvbeskyttelse, da de ikke bliver glatte, hvis der spildes maling. 

Du bør dog sikre dem til gulvet med en afdækningstape, så du ikke risikere, at de glider rundt.

Gulvpap

Gulvpap er en meget kraftigere udgave af afdækningspapen. Den er som navnet indikere specielt fremstillet til gulvafdækning. Den er perfekt til at afdække gulve i områder med stor aktivitet, da gulvpap har en stor slidstyrke. 

Er du ved at renovere hus, så er gulvpap perfekt til gangarealer og andre gennemgangs områder, da den både beskytter mod malerpletter men også mod skidt fra andet arbejde på huset

Afdækningsfolie med tape

Hvis du synes, det er svært at styre afdækningsplast og afdækningstape, så kan du med fordel vælge en 2 i 1 løsning. hvor afdækningstapen allerede er monteret på afdækningsfolien. 

Det gør det super let at brede plasten ud og trække strimlen af tape kanten og så er du klar til at sætte det fast. Prøv det næste gang du skal have dækket hele vægge af eller dække vinduer. Det er utrolig tidsbesparende.

Afdækningspapir med tape

Du kan selvfølgelig også få en 2 i 1 løsning med afdækningspapir og tape. Det er en rigtig god idé, hvis du står alene med afdækningen. 

Du skal blot rulle afdækningspapirer ud, så er det allerede monteret med en tapestrimmel, som klæber afdækningspapiret til fladen. Med denne løsning kan du hurtigt og enkelt få dækket alle huset gulve af.

Gode råd når du maler med afdækningstape eller malertape

  • Giv dig god tid, når du sætter malertapen på, så den sidder helt korrekt
  • Fjern tapen igen, mens malingen stadig er våd. Det giver den skarpeste kant. Skal du male flere gange kan du godt lade tapen sidde.
  • Lad ikke malertapen sidde på underlaget for længe, da der så kan efterlades limrester, når malertapen tages af
  • Skal du sætte malertape på en overflade, der ikke er gennemhærdet, så risikere du at tapen sætter sig fast. Du kan dog let fjerne den med en smule madolie
  • Har limen sat sig fast på vinduesglas eller spejl, så kan du let fjerne det med en glasspatel

Propaint er DIN online malerforretning

Hos Propaint bestræber vi os på at have alt, hvad du har brug for, når du skal male. Det kan du også se på vores store udvalg af afdækning og tape. 

Vi har et stort udvalg af indendørs- og udendørs maling. Både plastmaling, oliemaling og træbeskyttelse. Du kan selvfølgelig også finde alt, hvad du har brug for at pensler, ruller og malerbakker.

Propaint er din bedste ven, når du gerne vil lave forandringer i hjemmet. Hos os kan du altid finde god kvalitet til konkurrencedygtige priser.