FRI FRAGT V/KØB OVER 799,-

1-3 DAGES LEVERING I HELE LANDET

DANSK FORHANDLER

Filtrering

Spartler

Viser alle 11 resultater

Viser alle 11 resultater

Hos Propaint har vi alt i spartler, så du kan komme i gang med dit næste projekt, hvad enten det drejer sig om en stor eller lille spartelopgave. 

Vi forhandler spartler i en professionel kvalitet, hvor brugervenlighed er i lige så høj fokus som kvaliteten. Det betyder, at du er garanteret en god oplevelse, når du handler hos os.

En spartel er ikke bare en spartel

Der findes rigtige mange forskellige spartler på markedet. Det gør der, fordi spartelarbejde kan perfektioneres med den rette spartel til det rette job. 

Er du ny indenfor spartlens verdens, så læs med videre og bliv klog på de forskellige spartler der findes

Spartler til fuldspartling og større spartel flader

Stålspartel

En stålspartel har oftest enten et plastikskaft eller et træskaft. Stålspartlen kan anvendes til alle typer af spartelmasse. Det er derfor en god spartel at have liggende som en del af din værktøjskasse. 

En stålspartel er ikke kun god til fugemasse. Det stærke blad og den skarpe kant på spartlen gør den også perfekt til af skrabe tapet eller gammel maling af med.

Sandspartel

En sandspartel kan også bruges til alle typer af spartelmasse. Den egner sig specielt godt til at fuldspartle eller hvis du skal spartle større overflader.

Bredspartel

En bredspartel kan ligeledes bruges til alle typer for spartelmasse. Den er ligesom sandspartlen bedst til større overflader og fuldspartling. 

Men det stærke blad gør, at du også kan bruge den til afskrabning akkurat, som du kan med stålspartlen.

Glittespartel

En glittespartel har et bredt greb, der gør det muligt at bruge begge hænder. Det gør også glittespartlen til den oplagte spartel til fuldspartling af lofter og vægge. 

En glittespartel har et blad, der er let fleksibelt og den har afrundede kanter. Det gør det let at få en rigtig flot finish.

Spartler til opsætning af mindre fliser og mosaik

Gummispartel

En gummispartel er rigtig god til opsætning af mindre fliser på badeværelset eller i køkkenet. Den er også særdeles anvendelig til opsætning af mosaik.

Tandspartel

En tandspartel har som navnet indikere små tænder forenden af bladet. Det gør den perfekt til at påføre flisespartel eller hvis du skal opsætte mosaik.

Kom godt i gang med dit spartelarbejde

Når du skal i gang med spartelarbejde, så anbefaler vi altid, at du har som minimum to spartler at skifte imellem. En bred spartel som er god til at fordele spartelmassen og en mindre spartel, der er rigtig god til detaljearbejde samt til at fordele spartelmasse på mindre områder. Vælg spartel og spartelmasse i god kvalitet, som dem vi forhandler her. Det vil gøre arbejdet lettere og resultatet bedre.

Hos Propaint finder du alt hvad du har brug for til dit næste projekt

Som kunde hos Propaint behøver du ikke handle flere steder. VI har nemlig alt, hvad du har brug for både som professionel, men også  til dig, der elsker gør det selv projekter. Har du brug for en spartel, så er sandsynligheden stor for, at du også har brug for spartelmasse, sandpapir eller afdækning. Vi har det hele her – samt et stor udvalg af maling og malings tilbehør.