FRI FRAGT V/KØB OVER 799,-

1-3 DAGES LEVERING I HELE LANDET

DANSK FORHANDLER

Filtrering

Tagmaling

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Tagmaling

Et tag kan sagtens stadig være sundt, selvom det er blevet falmet og slidt at se på. Du kan heldigvis give dit tag et helt nyt liv med en god tagmaling. Tagmalingen vil forlænge levetiden på dit tag yderligere og helt sikkert ændre æstetikken på din bolig. 

Hos Propaint fører vi tagmaling i professionel kvalitet. Det er den selvsamme maling, som du vil kunne støde på, hvis du vælger at få dit tag malet af en professionel tagmaler. Vi forhandler maling i en kvalitet, som du kan mærke ved hvert penselstrøg og som du kan se effekten af i årevis.

Vedligehold eller ændre farven på taget med tagmaling

Med tagmaling kan du vedligeholde dit tag og forlænge levetiden på det. Du kan vælge at male taget i dets oprindelige farve. 

Men når du alligevel skal have malet taget. så er det også nu, du har mulighed for at ændre tagets farve. Har du et rødt tag og har altid drømt om et sort, så kan det gå i opfyldelse med sort tagmaling og omvendt. Eller du kan vælge en af de andre spændende farver.

Alle typer pladetag og tegltag kan males med tagmaling

Du kan male alle typer af pladetag og tegltag med et rigtig godt resultat. Det er dog vigtigt, at du sørger for at rense taget grundigt ned, hvad enten det har været malet før eller ej. 

Tagmaling er en utrolig robust og holdbar maling, men den kræver en ren og tør overflade for at kunne binde og hærde ordentlig op, så du får størst mulig beskyttelse fra malingen.

Et godt resultat kræver godt forarbejde

Det største arbejde ved at male tag er ikke selve maler jobbet, men de forberedelser du er nødt til at lave inden, hvis du vil have et langtidsholdbart resultat, der ikke skaller af efter kort tid.

Sørg for at rense taget ordentlig for snavs og mosdannelser. Til det kan du med fordel bruge en højtryksrenser. Det er også en god idé at udbedre småskader i taget, inden du maler så malingen kan dække reparationerne.

Brug en primer inden du maler med tagmaling

For at få det bedste resultat, så bør du grunde taget først. Det bør du gøre både for at lave en spærrende barriere, så misfarvninger ikke træder gennem malingen, men også for at sørge for. at tagmalingen har det bedste underlag at gribe fat i.

Vidste du: At tagmaling kan forlænge levetiden på dit tag med op til 10 år

Propaint er din garanti for maling og malertilbehør i verdensklasse

Hos Propaint ved vi. at hemmeligheden bag et flot malet tag med en lang levetid er kvalitets tagmaling. Derfor forhandler vi ikke kun den tagmaling, du har brug for, vi har også grunderen og de pensler, ruller og malerspande, som du har brug for. 

Vores målsætning er simpelthen at have alt, hvad du har brug for for at udføre malerjobbet. Dette gælder ikke kun maling af tag. Vi fører et stort udvalg af alt, hvad du har brug for når du skal vedligeholde din bolig inden- og udendørs.